Clean the shrimp. Cut the baguette into cubes. Chop the garlic. Grate the cheese.
Очистите креветки. Багет нарежьте кубиками. Измельчите чеснок. Натрите сыр.
Pour soy sauce over peeled shrimp and leave to marinate for 20-30 minutes.
Очищенные креветки залейте соевым соусом и оставьте мариноваться на 20-30 минут.
Place the crushed baguette in a bowl, add olive oil, garlic, salt and spices. Mix thoroughly. Fry in a dry hot frying pan until crispy.
Выложите измельченный багет в миску, добавьте оливковое масло, чеснок, соль и специи. Тщательно перемешайте. Обжарьте на сухой раскаленной сковороде до хрустящей корочки.
Grill the shrimp until cooked through.
Обжарьте креветки на гриле до готовности.
Tear lettuce into a salad bowl, add shrimp, croutons, pour lemon juice and sauce, and spread grated cheese on top.
В салатную чашу нарвите салат-латук, добавьте креветки, сухарики, полейте соком лимона, соусом, сверху распределите тертый сыр.