Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Sift the flour and make a well in the center. Add olive oil, salt, water and yeast. Mix all ingredients with a spatula. Knead the dough on a floured surface for at least 10 minutes. Leave the finished dough to rest in a warm place for 2-3 hours.
Просейте муку, в центре сделайте углубление. Добавьте оливковое масло, соль, воду и дрожжи. Лопаткой перемешайте все ингредиенты. Вымешивайте тесто на поверхности, присыпанной мукой, не менее 10 минут. Готовое тесто отправьте расстаиваться в теплое место на 2-3 часа.
Divide the finished dough into 8-10 equal parts. Roll each part into a pita shape and fry in a hot dry frying pan for 30 seconds. Flip the pita and cook for 60-90 seconds, flip again and cook for another 30 seconds.
Готовое тесто разделите на 8-10 одинаковых частей. Каждую часть раскатайте по форме питы и обжаривайте на раскаленной сухой сковороде в течении 30 секунд. Переверните питу и обжаривайте 60-90 секунд, снова переверните и обжаривайте еще 30 секунд.