Cut the butter into cubes. Chop the onion. Chop the greens. Cut the salmon into pieces.
Масло нарежьте кубиками. Нарежьте лук. Измельчите зелень. Нарежьте семгу кусочками.
Sift the flour into a bowl, add salt and sugar. Add oil and knead the dough, adding water little by little. Wrap the finished dough in cling film and refrigerate for 2 hours.
Просейте муку в миску, добавьте соль и сахар. Добавьте масло и замесите тесто, частями вводя воду. Готовое тесто оберните пищевой пленкой и уберите в холодильник на 2 часа.
Roll out the chilled dough into a thin layer and distribute it over the pan, cutting off excess ends. Prick the base with a fork. Bake under pressure at 200°C for 15 minutes.
Охлажденное тесто раскатайте в тонкий пласт и распределите по форме, срезая лишние концы. Наколите основание вилкой. Выпекайте под прессом при 200 °С в течение 15 минут.
Fry the onion in butter.
На сливочном масле обжарьте лук.
Beat eggs with sour cream, add salt and pepper.
Взбейте яйца со сметаной, добавьте соль и перец.
Evenly distribute the fried onion and fish into the base of the pie and pour in the egg mixture. Bake at 200°C for 20-25 minutes.
В основу пирога равномерно распределите обжаренный лук с рыбой и влейте яичную смесь. Выпекайте при 200 °С в течение 20-25 минут.