Cut the salmon and cucumber into strips. Cut the cherry tomatoes into quarters.
Нарежьте лосось и огурец полосками. Разрежьте черри на четвертинки.
Rinse the rice under cold water 5-6 times. Fill it in a 1:1 ratio. Cover with a lid and cook over high heat for about 15-20 minutes. Remove the finished rice from the heat, pour in the dressing, stir and cover with foil and leave for 10-15 minutes.
Промойте рис под холодной водой 5-6 раз. Залейте его в пропорции 1:1. Накройте крышкой и варите на сильном огне около 15-20 минут. Готовый рис снимите с огня, влейте заправку, перемешайте и накройте фольгой и оставьте на 10-15 минут.
Spread the rice evenly over the nori sheet, leaving 2-3 cm free at one edge. Spread 1 teaspoon wasabi in the center. Place cream cheese, spinach, cucumber, fish.
Равномерно распределите рис поверх листа нори, оставив 2-3 см свободными с одного края. В центре намажьте 1 чайную ложку васаби. Выложите сливочный сыр, шпинат, огурец, рыбу.
Moisten the edges of the nori with water and roll it into a tight roll using a mat. Repeat all steps with the second sheet of nori, adding cherry tomatoes. Cut in half before serving.
Смочите края нори водой и сверните плотный ролл с помощью коврика. Повторите все этапы со вторым листом нори, добавив помидоры черри. Перед подачей разрежьте пополам.