Wrap a cardboard box in foil or cling film and glue a cardboard KitKat logo to the bottom. Grind chocolate and candies.
Картонную коробку оберните фольгой или пищевой пленкой, приклейте на дно картонный логотип KitKat. Измельчите шоколад и конфеты.
Melt 1 kg of chocolate in a steam bath. Pour the chocolate evenly into the mold and put it in the refrigerator to harden a little.
На паровой бане растопите 1 кг шоколада. Равномерно влейте шоколад в форму и уберите в холодильник немного застыть.
Place a layer of wafers on top of the chocolate. Melt caramel candies with cream in a saucepan. Spread caramel over waffles. Repeat the procedure 3-4 times.
Поверх шоколада выложите слой вафель. В сотейнике растопите карамельные конфеты со сливками. Распределите карамель поверх вафель. Повторите процедуру 3-4 раза.
Melt the remaining chocolate, spread over the waffles and smooth out. Place in the refrigerator until completely frozen.
Растопите оставшийся шоколад, распределите поверх вафель и разровняйте. Уберите в холодильник до полного застывания.