Prepare all the ingredients specified in the recipe. Wash the carrots, dry with a paper towel, and peel. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте. Морковь помойте, просушите бумажным полотенцем, очистите. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut dried apricots into small cubes.
Курагу нарежьте мелким кубиком.
Grate the carrots on a fine grater.
Морковь натрите на мелкой терке.
Knead the dough: break 2 eggs into a bowl, add sugar and beat everything with a mixer until foamy and fluffy.
Замесите тесто: в миску разбейте 2 яйца, добавьте сахар и все взбейте миксером до пены и пышности.
Next, pour oil into the mixture, add carrots and dried apricots. Stir.
Далее влейте к массе масло, добавьте морковь и курагу. Перемешайте.
In a separate bowl, mix flour, cinnamon, ginger, baking powder. Stir.
В отдельной миске смешайте муку, корицу, имбирь, разрыхлитель. Перемешайте.
Now combine the liquid and dry ingredients: add the flour mixture to the eggs, gradually, in portions, helping yourself with a whisk or electric mixer.
Теперь соедините жидкие ингредиенты и сухие: мучную смесь всыпьте к яйцам, постепенно, порциями, помогая себе венчиком или электрическим миксером.
Grease a baking dish with melted butter or vegetable oil. Pour the dough into the mold and bake for 60 minutes in the oven at 180°C.
Форму для выпечки смажьте растопленным сливочным или растительным маслом. Вылейте тесто в форму и отправьте запекаться на 60 минут в духовку при 180 °С.
Cool the finished cake in the pan for 15 minutes, then remove, cut into portions and serve.
Готовый кекс остудите в форме 15 минут, затем достаньте, нарежьте на порционные кусочки и подавайте.
Before serving, decorate the cupcake with a pattern of powdered sugar. Make a flower from the powder and pumpkin seeds, and sprinkle additional cinnamon on top.
Перед подачей на стол украсьте кекс узором из сахарной пудры.Сделайте цветочек из пудры и семечек тыквы, а сверху дополнительно посыпьте корицей.