Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Boil water in a saucepan and place the squid carcasses in it for 1 minute. Cut them into rings.
Вскипятите воду в кастрюлю и опустите туда тушки кальмаров на 1 минуту. Нарежьте их кольцами.
Beat the whites into a fluffy foam. In a separate bowl, mix flour and water, add butter, salt, add egg whites and mix gently.
Белки взбейте в пышную пену. В отдельной миске смешайте муку и воду, влейте масло, посолите, введите белки и аккуратно перемешайте.
Deep fry the squid rings until golden brown, dipping them in the batter in advance. Place the finished squid rings on a paper towel to remove excess fat.
Обжарьте кольца кальмаров во фритюре до золотистого цвета, заранее обмакнув их в кляр. Готовые кольца кальмаров выложите на бумажное полотенце, чтобы удалить излишки жира.