Cut the potatoes into 4 parts and boil in salted water until tender. Chop the onion. Cut the bacon into cubes.
Разрежьте картофель на 4 части и отварите в подсоленной воде до готовности. Нарежьте лук. Бекон нарежьте кубиками.
Place the bell peppers in a mold, sprinkle with oil, add thyme sprigs and bake in an oven preheated to 200°C for 15-20 minutes. Remove seeds and skin from the finished peppers and cut into thin strips.
Болгарские перцы выложите в форму, сбрызните маслом, добавьте веточки тимьяна и выпекайте в заранее разогретой до 200 °С духовке в течение 15-20 минут. Готовые перцы очистите от семян и кожицы и нарежьте тонкими полосками.
In a separate bowl, combine oil, wine vinegar, salt and pepper. Add chopped onion to the dressing and let sit for a couple of minutes.
В отдельной миске смешайте масло, винный уксус, соль и перец. Добавьте в заправку измельченный лук и дайте настояться пару минут.
Cut the bacon into cubes and fry until crispy.
Бекон нарежьте кубиками и обжарьте до образования хрустящей корочки.
In a salad bowl, combine potatoes, peppers, capers, parsley, bacon, pour in the dressing with onions and mix gently.
В салатной миске соедините картофель, перец, каперсы, петрушку, бекон, влейте заправку с луком и аккуратно перемешайте.