Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a separate bowl, mix sugar and cornstarch. In a mixer bowl, beat the egg whites until stiff peaks form, gradually adding the sugar and starch mixture. Pour in lemon juice and beat again.
В отдельной миске смешайте сахар с кукурузным крахмалом. В чаше миксера взбейте белки до острых пиков, постепенно добавляя смесь из сахара и крахмала. Влейте сок лимона и еще раз взбейте.
Distribute the protein mass in portions, forming small indentations in the center. Preheat the oven to 180°C, then reduce the temperature to 100°C and dry the meringue for 60-90 minutes.
Распределите порционно белковую массу, сформировав небольшие углубления в центре. Разогрейте духовку до 180 °С, затем убавьте температуру до 100 °С и сушите безе в течение 60-90 минут.
Mix sugar, starch and butter in a saucepan, pour in lemon juice, add zest, egg yolks and bring over medium heat until smooth, stirring continuously. Refrigerate the curd for 1-2 hours.
В сотейнике смешайте сахар, крахмал и сливочное масло, влейте сок лимона, добавьте цедру, яичные желтки и доведите на среднем огне до однородной консистенции, непрерывно помешивая. Охладите курд в течение 1-2 часов.
Pour the curd into the center of the Pavlova and garnish with mint leaves.
Влейте в центр «Павловой» курд и украсьте листиками мяты.