Preheat oven to 200°C. Cut the tomatoes into thin slices and the mozzarella into small pieces.
Разогрейте духовку до 200°C. Помидоры нарежьте тонкими слайсами, а моцареллу — небольшими кусочками.
Place chopped tomatoes, mozzarella and basil leaves in a container, add olive oil and balsamic vinegar, mix well. Add salt and pepper and leave for 10 minutes.
Положите в емкость нарезанные помидоры, моцареллу и листья базилика, добавьте оливковое масло и бальзамический уксус, хорошо перемешайте. Добавьте соль и перец и оставьте на 10 минут.
Cut the baguette about 1 cm thick, place on a baking sheet and dry in an oven preheated to 200°C for 5 minutes.
Нарежьте багет толщиной около 1 см, выложите на противень и подсушите в заранее разогретой до 200°C духовке в течение 5 минут.
Cut the garlic in half and rub it over each piece of baguette. Then place the filling on the baguette pieces.
Разрежьте чеснок на пополам и натрите им каждый кусочек багета. Затем на кусочки багета выложите начинку.