Grate the cheese. Chop vegetables and herbs.
Натрите сыр. Измельчите овощи и зелень.
Fry the minced meat in a heated frying pan with oil. Once the color of the meat is soft pink, add spices. Place the fried minced meat in a bowl.
На разогретой сковороде с маслом обжарьте фарш. Как только цвет мяса будет нежно-розовый, добавьте специи. Обжаренный фарш уберите в миску.
In the same pan, fry the vegetables, corn and beans. Simmer the vegetables until all the liquid has evaporated. At the end, add the greens and stir.
На этой же сковороде обжарьте овощи, кукурузу и фасоль. Тушите овощи, пока вся жидкость не выпарится. В конце добавьте зелень и перемешайте.
Place the peeled avocado in a blender bowl, squeeze out the lemon juice, add salt and olive oil. Grind until puree.
В чашу блендера выложите очищенный авокадо, выдавите лимонный сок, посолите и добавьте оливковое масло. Измельчите до состояния пюре.
Place the corn tortilla on a hot frying pan and sprinkle with grated cheese. Place the minced meat on top and distribute the stewed vegetables. Place cheese on top of vegetables. Cover everything with a second flatbread and fry on both sides until golden brown.
На раскаленную сковороду выложите кукурузную лепешку и присыпьте тертым сыром. Сверху выложите фарш и распределите тушеные овощи. Поверх овощей выложите сыр. Закройте все второй лепешкой и обжарьте с двух сторон до румяной корочки.