Wash and dry the vegetables.
Помойте и обсушите овощи.
Cut zucchini, eggplant, tomatoes and onion into rings.
Нарежьте цукини, баклажаны, помидоры и лук кольцами.
Add coarsely chopped champignons to them.
Добавьте к ним крупно нарезанные шампиньоны.
Season with oil, chopped garlic, salt, pepper and stir.
Заправьте маслом, измельченным чесноком, посолите, поперчите и перемешайте.
Grill the vegetables. Roast the peppers whole.
Обжарьте на гриле овощи. Перцы запекайте целиком.
Remove skin and seeds from the pepper and chop.
Очистите перец от кожи и семян, нарежьте.
Bake the chicken fillet on the grill and cut it.
Куриное филе запеките на гриле и разрежьте.
Season the prepared vegetables laid out on the dish with lime juice.
Заправьте соком лайма выложенные на блюдо готовые овощи.