Peel and chop the garlic. Grate the cheese. Slice the ham.
Очистите и измельчите чеснок. Натрите сыр. Нарежьте ветчину.
Boil the pasta. Two minutes before it is ready, add green peas to it. Drain in a colander.
Отварите пасту. За две минуты до готовности добавьте к ней зеленый горошек. Откиньте на дуршлаг.
Melt the butter in a saucepan. Add the garlic and cook for 1 minute, stirring constantly. Add cream cheese and whisk until smooth. Add the milk, stirring the mixture continuously with a whisk. Add grated cheese, ham and stir.
Растопите сливочное масло в сотейнике. Добавьте туда чеснок и готовьте 1 минуту, постоянно помешивая. Добавьте сливочный сыр и перемешайте венчиком до однородности. Введите молоко, непрерывно помешивая смесь венчиком. Добавьте тертый сыр, ветчину и перемешайте.
Combine sauce and pasta, season with salt and pepper and stir. Serve the dish hot.
Соедините соус и пасту, приправьте солью и перцем и перемешайте. Подавайте блюдо горячим.