Grate the cheese.
Натрите сыр.
Combine cream cheese and mayonnaise and mix thoroughly. Add all other ingredients except peanuts and mix thoroughly again.
Соедините сливочный сыр с майонезом и тщательно перемешайте. Добавьте все остальные компоненты, кроме арахиса, и снова тщательно перемешайте.
Line a work surface with cling film and spread the peanuts on top. Place the cheese mixture on top. Fold the edges of the film, moving from the edges to the center. Shape the mixture into a ball, compacting it thoroughly with your hands. Refrigerate for 1 to 3 hours.
Застелите рабочую поверхность пищевой пленкой и сверху распределите арахис. Выложите поверх сырную массу. Заверните края пленки, двигаясь от краев к центру. Придайте массе форму шара, тщательно уплотняя ее руками. Уберите в холодильник на срок от 1 до 3 часов.
Remove the film and place the cheese on a serving plate. Serve with crackers.
Удалите пленку и выложите сыр на сервировочное блюдо. Подавайте с крекерами.