Grate the cheese. Cut the ham into slices.
Натрите сыр. Нарежьте ветчину ломтиками.
Combine eggs, milk, parsley, salt and spices in a blender bowl. Beat on low speed for 10 seconds.
Соедините яйца, молоко, петрушку, соль и специи в чаше блендера. Взбивайте на низкой скорости в течение 10 секунд.
Melt the butter in a frying pan and pour in the egg mixture. Cook, stirring vigorously with a spatula, for 2-3 minutes. Then sprinkle with cheese and cook until done.
Растопите на сковороде сливочное масло и влейте яичную массу. Готовьте, интенсивно помешивая лопаткой, в течение 2-3 минут. Затем посыпьте сыром и доведите до готовности.
Place 1-2 pieces of ham in the center of each pancake. Spread a little egg filling on top and roll the pancake into a tube.
В центр каждого блинчика поместите 1-2 кусочка ветчины. Сверху распределите немного яичной начинки и сверните блинчик трубочкой.