Bake chicken and bell peppers. Chop the herbs for the sauce. Finely chop fresh vegetables and cooked chicken.
Запеките куриное мясо и болгарские перцы. Измельчите зелень для соуса. Мелко нарежьте свежие овощи и готовую курицу.
Combine all ingredients for the sauce and stir until smooth. Cover the container and refrigerate for an hour.
Соедините все компоненты для соуса и перемешайте до однородности. Накройте емкость и уберите в холодильник на час.
Cut the peppers into small cubes. Toast the bread slices in the toaster.
Нарежьте перцы небольшими кубиками. Обжарьте ломтики хлеба в тостере.
Combine all ingredients, add sauce and stir.
Соедините все ингредиенты, добавьте соус и перемешайте.
Place lettuce leaves on one slice of bread. Spread the filling on top and cover with the second slice of bread.
На один ломтик хлеба выложите листья салата. Сверху распределите начинку и накройте вторым ломтиком хлеба.