Separate the cauliflower into florets. Chop the walnuts.
Разберите цветную капусту на соцветия. Измельчите грецкие орехи.
Grind carrots, onions, garlic, mushrooms and cabbage in a blender. Fry the mixture in hot oil until the moisture evaporates. Add nuts, salt and spices. Add tomato puree, a little sugar and cook, stirring, until thickened.
Измельчите в блендере морковь, лук, чеснок, грибы и капусту. Обжарьте массу на раскаленном масле до испарения влаги. Добавьте орехи, соль и пряности. Добавьте томатное пюре, немного сахара и готовьте, помешивая, до загустения.
Cut the zucchini into two parts and cut into slices. Cut the slices into strips and fry, stirring, in a small amount of oil. Season, add a little water and cook until done.
Цуккини разрежьте на две части и нарежьте слайсами. Слайсы нарежьте соломкой и обжарьте, помешивая, на небольшом количестве масла. Приправьте, добавьте немного воды и доведите до готовности.
Serve zucchini spaghetti with sauce.
Подавайте спагетти из цуккини с соусом.