Peel and chop the onion.
Очистите и нарежьте лук.
Grease a baking dish with oil and distribute the onions. Place halved tomatoes cut side up. Sprinkle with salt, sugar and bake for about 15-20 minutes at 210°C.
Форму для запекания смажьте маслом, распределите лук. Выложите разрезанные пополам помидоры срезом вверх. Посыпьте солью, сахаром и запекайте около 15-20 минут при 210 °С.
Add the peeled garlic and return to the oven for another 5-10 minutes.
Добавьте очищенный чеснок и верните в духовку еще на 5-10 минут.
Grind the tomatoes in a blender until smooth. Rub the mixture through a sieve. Adjust the consistency of the broth, season and warm up a little.
Измельчите помидоры в блендере до однородности. Протрите массу через сито. Отрегулируйте консистенцию больоном, приправьте и немного подогрейте.