Chop the parsley. Boil the lentils. Grate the carrots. Peel and chop the onion and garlic. Chop the vegetables.
Измельчите петрушку. Отварите чечевицу. Натрите морковь. Очистите и измельчите лук и чеснок. Нарежьте овощи.
Fry onions, garlic and carrots in vegetable oil for 5-6 minutes. Add herbs, flour and stir. Lay out the boiled lentils, pour in a little water and stir.
Обжарьте лук, чеснок и морковь на растительном масле в течение 5-6 минут. Добавьте зелень, муку и перемешайте. Выложите отварную чечевицу, влейте немного воды и перемешайте.
Form cutlets from the mixture and bake at 180°C for 10-15 minutes.
Сформируйте из массы котлеты и выпекайте при 180 °С в течение 10-15 минут.
Grease the bread with mustard and place the cutlets. Distribute the chopped vegetables, add salt and pepper. Place lettuce leaves. Cover with bread and press lightly.
Смажьте хлебцы горчицей и выложите котлеты. Распределите нарезанные овощи, посолите и поперчите. Выложите листья салата. Накройте хлебцами и слегка прижмите.