Peel, chop and fry the onions. Chop the basil.
Очистите, нарежьте и обжарьте репчатый лук. Измельчите базилик.
For the sauce, melt the butter in a saucepan over low heat. Add flour and stir until smooth. Stirring constantly, add milk in portions (the exact amount of milk depends on the desired consistency of the sauce). Cook, stirring, until thickened. Season with salt, pepper and nutmeg and remove from heat.
Для соуса в сотейнике растопите на малом огне масло. Добавьте муку и перемешайте до однородности. Постоянно помешивая, порциями введите молоко (точное количество молока зависит от желаемой консистенции соуса). Готовьте, помешивая, до загустения. Приправьте солью, перцем и мускатным орехом и снимите с огня.
Wrap the sausage in a strip of bacon and secure with skewers (trim off the ends of the skewers). Fry on a grill pan until golden brown. Remove, let cool slightly and remove skewers. Toast the bun in the oven.
Оберните сосиску полоской бекона и закрепите шпажками (кончики шпажек обрежьте). Обжарьте на сковороде-гриль до румяной корочки. Снимите, дайте немного остыть и удалите шпажки. Подрумяньте булочку в духовке.
Place the sausage in the bun and add the bacon and onions. Pour over the sauce and garnish with basil.
Поместите в булочку сосиску и добавьте бекон с луком. Полейте соусом и украсьте базиликом.