Peel the onion and cut it into rings.
Почистите лук и нарежьте его кольцами.
Mix ingredients for sauce.
Смешайте компоненты для соуса.
Breaded chopped onions in flour.
Нарезанный лук запанируйте в муке.
Beat eggs with salt, pepper, sour cream and flour.
Взбейте яйца с солью, перцем, сметаной и мукой.
Dip the onion into the batter. Deep fry. Place the finished onion on a paper towel or napkin.
Обмакните лук в кляр. Обжарьте во фритюре. Готовый лук выкладывайте на бумажное полотенце или салфетку.
Fry the sausages until golden brown. Brown the buns.
Обжарьте сосиски до румяной корочки. Подрумяньте булочки.
Place a slice of cheese on each bun and bake until completely melted.
Выложите на каждую булочку ломтик сыра и запекайте до полного его расплавления.
Add sauce, sausages, cucumber rings, more sauce and onion rings.
Добавьте соус, сосиски, колечки из огурцов, снова соус и луковые кольца.