Peel and chop the garlic and onion. Wash and cut the tomatoes. Wash the spinach.
Очистите и измельчите чеснок и лук. Помойте и нарежьте помидоры. Промойте шпинат.
Heat the oil. Add chopped garlic and sauté for 30 seconds. Add chopped onion, cook until soft. Add chopped tomatoes. Fry, stirring, for 4-5 minutes. Add spinach leaves, beans, rice. Stir. Cook for 2 minutes.
Раскалите масло. Добавьте нарезанный чеснок и обжаривайте в течение 30 секунд. Добавьте измельченный лук, готовьте до мягкости. Добавьте нарезанные помидоры. Обжаривайте, помешивая, 4-5 минут. Добавьте листья шпината, фасоль, рис. Перемешайте. Готовьте 2 минуты.
Add water or broth and bring to a boil. Add curry, salt, pepper. Cook for 15-20 minutes, covered, over low heat.
Добавьте воду или бульон, доведите до кипения. Добавьте карри, соль, перец. Варите 15-20 минут под крышкой на слабом огне.