Boil the rice. Chop the cilantro. Squeeze the lime juice.
Отварите рис. Измельчите кинзу. Выжмите сок лайма.
Combine oil, lime juice, 2 tablespoons cilantro, salt and chili. Rub the mixture onto the thighs and place in the refrigerator to marinate for at least 30 minutes.
Смешайте масло, сок лайма, 2 столовые ложки кинзы, соль и чили. Натрите смесью бедра и уберите в холодильник мариноваться не меньше, чем на 30 минут.
Heat the oil. Fry the thighs until golden brown over high heat. Bring in the oven until cooked at 210 ºC for 10-15 minutes.
Раскалите масло. Обжарьте бедра до румяной корочки на сильном огне. Доведите в духовке до готовности при 210 ºC в течение 10-15 минут.
Top the chicken with rice and fresh cilantro.
Дополните курицу рисом и свежей кинзой.