Wash vegetables and herbs. Peel the onion.
Помойте овощи и зелень. Очистите лук.
Cut tomatoes and eggplant into rings. Salt the eggplant rings and brush with olive oil. Turn on the optical grill, select manual mode. After the beep, add the eggplants.
Нарежьте кольцами помидоры и баклажан. Посолите кольца баклажанов и смажьте оливковым маслом. Включите оптигриль, выберите ручной режим. После звукового сигнала выложите баклажаны.
Finely chop the bacon and onion. Fry with paprika. Add the mixture to the minced meat along with salt and pepper and stir.
Мелко нарежьте бекон и лук. Обжарьте вместе с паприкой. Добавьте смесь в фарш вместе с солью и перцем и перемешайте.
Form four patties. Select the “Burger” mode on the optigrill. After the beep, add the cutlets. Determine the degree of doneness using the color of the indicator.
Сформируйте четыре котлеты. Выберите на оптигриле режим «Бургер». После звукового сигнала выложите котлеты. Степень прожарки определяйте с помощью цвета индикатора.
Mix mayonnaise with BBQ sauce. Brush sauce onto toasted buns.
Смешайте майонез с соусом BBQ. Смажьте соусом подрумяненные булочки.
Place salad, cutlets, tomato and eggplant rings on buns and serve.
Выложите на булочки салат, котлеты, кольца помидоров, баклажанов и подавайте.