Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Make deep enough cuts into the bread, not cutting all the way through and stopping at the bottom so that the bread does not fall apart and retains its shape.
Сделайте на хлебе достаточно глубокие надрезы, не прорезая до конца и останавливаясь в нижней части, чтобы хлеб не развалился и сохранил форму.
Drizzle the bread generously with olive oil and sprinkle with the dried herb mixture.
Обильно сбрызните хлеб оливковым маслом и присыпьте смесью сухих трав.
Chop the parsley and place in a small bowl. Pass the garlic through a press. Add 2-3 tablespoons of olive oil and mix thoroughly.
Петрушку измельчите и выложите в небольшую миску. Чеснок пропустите через пресс. Добавьте 2-3 столовых ложки оливкового масла и тщательно перемешайте.
Stuff the mixture into the bread, filling the gaps in the cuts. Salt and pepper to taste.
Начините получившейся смесью хлеб, заполняя пространство в надрезах. Посолите и поперчите по вкусу.
Crumple and lightly moisten the baking paper. Wrap the zleb in paper, first placing a sprig of rosemary on top for flavor. Bake in an oven preheated to 180°C for 10-20 minutes until done.
Сомните и слегка смочите бумагу для выпечки. Оберните злеб бумагой, предварительно выложив сверху веточку розмарина для аромата. Выпекайте в разогретой до 180 °С духовке в течение 10-20 минут до готовности.