Thaw the shrimp and remove their shells. Pat the shrimp dry with a paper towel.
Разморозьте креветки, удалите у них панцири. Промокните креветки бумажным полотенцем.
Roll each shrimp in starch, shake off any excess.
Каждую креветку обваляйте в крахмале, стряхните все лишнее.
Mix the remaining starch with flour and salt, add water and lemon juice and stir with a whisk. The dough should be thick, but not too thick. It should coat each shrimp well.
Оставшийся крахмал смешайте с мукой и солью, влейте воду с лимонным соком и размешайте венчиком. Тесто должно быть густым, но не слишком. Оно должно хорошо обволакивать каждую креветку.
Heat oil for deep frying in a deep saucepan. Dip the shrimp in the batter and deep fry for about 3 minutes. Place cooked shrimp on a paper towel.
В глубокой кастрюльке разогрейте масло для фритюра. Обмакните креветки в клюр и обжаривайте во фритюре примерно 3 минуты. Готовые креветки выложите на бумажное полотенце.
In another saucepan, heat the honey over low heat until it becomes liquid. Toast sesame seeds in a dry frying pan.
В другой кастрюльке на слабом огне нагрейте мед, чтобы он стал жидким. Обжарьте кунжутные семечки на сухой сковороде.
When all the shrimp are fried, dip them in honey and stir. Serve the shrimp by placing them on the rice and sprinkling with sesame seeds.
Когда все креветки будут обжарены, опустите их в мед и перемешайте. Подавайте креветки, выложив их на рис и посыпав кунжутом.