Wash and peel the vegetables. Remove the pit from the avocado.
Помойте и очистите овощи. Из авокадо удалите косточку.
Grate the carrots on a coarse grater. Puree the avocado using a blender and season with salt (optional). Cut the cucumber into thin strips. Coarsely tear the salad greens with your hands.
Морковь натрите на крупной терке. Авокадо пюрируйте с помощью блендера, приправьте солью (по желанию). Огурец нарежьте тонкой соломкой. Крупно нарвите руками салатную зелень.
Mix mayonnaise with paprika. Mash the canned fish with a fork.
Смешайте майонез с паприкой. Разомните вилкой консервированную рыбу.
Brush half of the avocado puree onto the tortilla, leaving about 1-2cm from the edges. Scatter half the tuna, carrots and cucumber on top. Spread half a tablespoon of mayonnaise over the filling and sprinkle with half the salad greens. Roll the roll and trim the edges.
Смажьте тортилью половиной пюре из авокадо, отступая примерно 1-2 см от краев. Сверху распределите половину тунца, моркови и огурца. Распределите поверх начинки половину столовой ложки майонеза и посыпьте половиной салатной зелени. Сверните ролл и подравняйте края.
Repeat the procedure with the remaining components. Before serving, cut each roll into 4 equal pieces.
Повторите процедуру с остальными компонентами. Перед подачей нарежьте каждый ролл на 4 равные части.