Prepare the ingredients indicated in the recipe. Preheat oven to 200°C.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Разогрейте духовку до 200 °С.
Wash the potatoes, dry with a paper towel, peel and cut into thin slices. Then prepare the sauce for the potatoes: mix sour cream, salt, pepper and dill in a bowl. Add potatoes to sauce.
Картофель помойте, просушите бумажным полотенцем, очистите и нарежьте на тонкие кружочки. Затем приготовьте соус для картофеля: в миске смешайте сметану, соль, перец и укроп. Выложите в соус картофель.
Cut the zucchini and onion into thin rings. Cut the beef into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater.
Кабачки и лук нарежьте тонкими кольцами. Говядину нарежьте небольшим кубиком. Сыр натрите на крупной терке.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place the ingredients in the following order: potatoes in sauce, zucchini, salt and pepper to taste, meat, onions and another layer of potatoes in sauce.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Ингредиенты выложите в следующей последовательности: картофель в соусе, кабачки, соль и перец по вкусу, мясо, лук и еще один слой картофеля в соусе.
Place the pan in the oven for 70 minutes at 200°C. Then remove the pan from the oven, sprinkle the dish with grated cheese and return to the oven for another 10 minutes.
Поставьте форму в духовку на 70 минут при 200 °С. Затем достаньте форму из духовки, присыпьте блюдо тертым сыром и верните в духовку еще на 10 минут.
The casserole is ready. Serve it hot, sprinkled with finely chopped parsley.
Запеканка готова. Подавайте ее горячей, присыпав мелко нарубленной петрушкой.
Serve the casserole with an additional portion of sour cream sauce based on sour cream, pressed garlic, salt and pepper.
Подайте к запеканке дополнительную порцию сметанного соуса на основе сметаны, чеснока, пропущенного через пресс, соли и перца.