Boil the eggs. Grate the cheese and boiled eggs separately from each other. Cut the champignons into slices. Chop the onion. Chop the parsley. Separate the meat into fibers.
Отварите яйца. Сыр и сваренные яйца натрите на терке отдельно друг от друга. Шампиньоны нарежьте пластинками. Измельчите лук. Нашинкуйте петрушку. Мясо разберите на волокна.
Fry the mushrooms in a dry frying pan for 3-4 minutes. Pour in vegetable oil and add onions to the champignons. Add salt and pepper and fry for another 5 minutes, stirring occasionally.
Обжаривайте грибы на сухой сковороде в течении 3-4 минут. Влейте растительное масло и добавьте к шампиньонам лук. Посолите, поперчите и обжаривайте еще 5 минут, периодически помешивая.
Lay out all the ingredients in layers, spreading each layer with mayonnaise and tamping down a little. Place mushrooms in the first layer, then meat, eggs and cheese. Spread chopped parsley over the cheese.
Выложите все ингредиенты слоями, промазывая каждый слой майонезом и немного утрамбовывая. Первым слоем выложите грибы, затем мясо, яйца и сыр. Поверх сыра распределите измельченную петрушку.