Chop the garlic, red bell pepper, olives, salami and dill.
Измельчите чеснок, красный сладкий перец, оливки, салями и укроп.
Cut off the ends of the baguette. Using a knife, remove some of the pulp.
Отрежьте кончики багета. С помощью ножа удалите часть мякоти.
Beat the cream cheese. Add ricotta and garlic and continue whisking. Add all the crushed ingredients into the cheese mixture and mix thoroughly.
Взбейте сливочный сыр. Добавьте рикотту, чеснок и продолжайте взбивать. Введите все измельченные ингредиенты в сырную массу и тщательно перемешайте.
Fill the baguette with filling on both sides. Gently seal with a glass. Wrap the baguette in cling film and refrigerate for 2 hours. Cut the baguette into portions with a hot knife.
Заполните багет начинкой с двух сторон. Аккуратно уплотните рюмкой. Оберните багет пищевой пленкой и уберите в холодильник на 2 часа. Нарежьте багет горячим ножом порционными брусками.