Grind the chocolate.
Измельчите шоколад.
Melt chocolate with butter.
Растопите шоколад со сливочным маслом.
Beat the eggs with sugar and, without ceasing to beat, add the melted chocolate to the egg mixture.
Взбейте яйца с сахаром и, не переставая взбивать, введите в яичную смесь растопленный шоколад.
Sift flour, cocoa and baking powder into the chocolate-egg mixture and knead the batter.
В шоколадно-яичную смесь просейте муку, какао и разрыхлитель и замесите жидкое тесто.
Distribute the resulting dough into molds. Bake in the microwave for 11 minutes on the “Bake” mode.
Полученное тесто распределите по формочкам. Выпекайте в СВЧ в течение 11 минут на режиме «Выпекание».
Mix yogurt with powdered sugar. Melt the chopped chocolate and butter in the microwave.
Смешайте йогурт с сахарной пудрой. Измельченный шоколад и сливочное растопите в СВЧ.
Place dollops of yoghurt on a plate, break the cupcakes on top and pour chocolate over them.
На тарелку выложите капли йогурта, поверх разломайте кексы и полейте шоколадом.