Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix ricotta with eggs, add baking powder, sugar and vanilla sugar. beat until smooth.
Рикотту смешайте с яйцами, добавьте разрыхлитель, сахар и ванильный сахар. взбейте до однородной консистенции.
Beat eggs, sugar and butter with a mixer. Sift flour with cocoa and baking powder into the resulting mass and pour in kefir. Beat again until smooth.
Взбейте миксером яйца, сахар и масло. К полученной массе просейте муку с какао и разрыхлителем и влейте кефир. Взбейте еще раз до однородной консистенции.
Grease a cake pan with butter and sprinkle with flour. Pour caramel sauce evenly into the bottom, followed by the pudding base, and chocolate dough on top. Bake at 180°C for 35-40 minutes, check doneness with a wooden skewer. Allow the cake to cool to room temperature before removing from the pan.
Форму для кекса смажьте сливочным маслом и присыпьте мукой. На дно равномерно влейте карамельный соус, следом основой для пудинга, а сверху шоколадное тесто. Выпекайте при 180 °С в течение 35-40 минут, готовность проверяйте деревянной шпажкой. Перед тем как доставать пирог из формы, дайте ему остыть до комнатной температуры.