Knead the dough in a bowl. First, beat the eggs well with water, vegetable oil and salt. Add flour gradually and stir constantly. Knead the dough - the stiffer the dough, the better it will stick. If necessary, remove the minced meat to defrost.
Замесите тесто в миске. Сначала хорошо взбейте яйца с водой, растительным маслом и солью. Муку добавляйте постепенно и постоянно помешивайте. Замесите крутое тесто — чем жестче тесто получится, тем лучше оно будет лепиться. При необходимости достаньте фарш размораживаться.
Mix the ground pork and beef, add salt and pepper to taste and finely chopped onion. Roll out the dough with a rolling pin and cut out circles in it using a glass.
Смешайте свиной и говяжий фарш, добавьте соль и перец по вкусу и мелко порубленный лук. Раскатайте тесто скалкой и вырежте в нем кружочки с помощью стакана.
Place 1-2 tbsp. l. filling into each circle of dough.
Выложите 1-2 ст. л. начинки в каждый кружочек теста.
Fold the circle in half and pinch the edges.
Сверните кружок пополам и защипните края.
Cook the dumplings in boiling salted water for about 5-7 minutes. When the dumplings float to the surface, they are ready.
Варите пельмени в кипящей подсоленной воде примерно 5-7 минут. Когда пельмени всплывут на поверхность, они готовы.
Serve the finished dumplings immediately.
Подавайте готовые пельмени сразу.
Dill and sour cream are good for serving and decoration.
Для подачи и украшения хорошо подойдет укроп и сметана.