Dissolve gelatin according to instructions.
Растворите желатин согласно инструкции.
Place almonds, figs and butter in a blender bowl and blend until smooth. Spread the resulting mass over the bottom of the mold and place in the refrigerator for 30 minutes.
Поместите в чашу блендера миндаль, инжир и масло, измельчите до однородного состояния. Полученную массу распределите по дну формы и поставьте в холодильник на 30 минут.
In a saucepan, combine strawberries with starch and powdered sugar, add lemon zest and juice and heat for 5-7 minutes, stirring occasionally. Place the berry mixture in a blender bowl and blend until smooth.
В сотейнике соедините клубнику с крахмалом и сахарной пудрой, добавьте цедру, сок лимона и подогревайте в течении 5-7 минут, периодически помешивая. Выложите ягодную смесь в чашу блендера измельчите до однородной консистенции.
In a separate bowl, beat the ricotta with powdered sugar, add sour cream, yogurt and mix. Add dissolved gelatin and mix thoroughly. Spread the resulting cream over the base and refrigerate until set.
В отдельной миске взбейте рикотту с сахарной пудрой, добавьте сметану, йогурт и перемешайте. Введите растворенный желатин и тщательно перемешайте. Распределите полученный крем поверх основы и охладите до застывания.
Pour the berry mixture evenly onto the finished cheesecake and cool for 60 minutes.
На готовый чизкейк равномерно влейте ягодную массу и охлаждайте в течение 60 минут.