Melt the chocolate in a saucepan on the stove or in the microwave. Preheat the oven to 180°C.
Шоколад растопите в сотейнике на плите или в СВЧ-печи. Разогрейте духовку до 180°C.
Beat margarine and sugar with a mixer. Add the egg and beat again until smooth. Sift the flour, add vanilla sugar, cinnamon and knead the dough. Leave the finished dough in the refrigerator for 30 minutes.
Маргарин и сахар взбейте миксером. Добавьте яйцо и взбейте еще раз до однородной консистенции. Просейте муку, добавьте ванильный сахар, корицу и замесите тесто. Готовое тесто оставьте в холодильнике на 30 минут.
Roll out the dough to a thickness of 3-5 mm and use a mold to cut out circles from it. Bake cookies for 12-15 minutes at 180°C.
Раскатайте тесто толщиной 3-5 мм и с помощью формочки вырежьте из него кружки. Выпекайте печенье 12-15 минут при 180°C.
Using a pastry bag, decorate the cookies with white and dark chocolate.
С помощью кондитерского мешка украсьте печенье белым и горьким шоколадом.