Butter rum is a cocktail traditionally prepared using rum, hot water, sugar, butter and spices to taste. In the West, it is considered a true winter cocktail classic, where it is called “Hot Buttered Rum.” Dense and warming, it will fill you with warmth from the inside. If you want both sweet and alcoholic, then opt for this creamy rum recipe.
Сливочный ром — напиток, изготавливаемый традиционно из рома, горячей воды, сахара, сливочного масла и по вкусу добавляемых специй. На Западе его считают настоящей зимней коктейльной классикой и называют «Горячий масляный ром». Этот крепкий и согревающий напиток дарит тепло изнутри. Если хочется и сладости, и крепости, остановите выбор на рецепте сливочного рома.
Steps / Шаги:
Heat water and milk in a saucepan on the stove or in a microwave oven. Remove the butter from the refrigerator 45 minutes before preparing the cocktail.
Воду и молоко разогрейте в сотейнике на плите или в СВЧ-печи. Сливочное масло достаньте из холодильника за 45 минут до приготовления коктейля.
Mix softened butter with spices and sugar. Beat the cream with a whisk or mixer.
Размягченное сливочное масло смешайте со специями и сахаром. Взбейте крем венчиком или миксером.
Place 1 tbsp into glasses/mugs for serving. l. cream. Pour in hot water and milk. Add rum.
В стаканы / кружки для подачи выложите по 1 ст. л. крема. Влейте горячую воду и молоко. Добавьте ром.