Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a saucepan, combine ketchup, sugar, barbecue sauce, honey, Worcestershire sauce, salt, garlic powder and balsamic vinegar. Stirring, bring to the first signs of boiling and remove from heat.
В сотейнике смешайте кетчуп, сахар, соус барбекю, мед, вустерширский соус, соль, чесночный порошок и бальзамический уксус. Помешивая, доведите до первых признаков кипения и снимите с огня.
Make cuts on the sausages. Then brown them in hot oil.
Сделайте на сосисках надрезы. Затем подрумяньте их на раскаленном масле.
Cut half the baguette into 2 pieces crosswise.
Разрежьте половину багета на 2 части поперечно.
Cut each part of the baguette lengthwise and brown in a frying pan without adding oil.
Каждую часть багета разрежьте продольно и подрумяньте на сковороде без добавления масла.
Assemble the hot dog: place sausage, sauce and herbs on baguette.
Соберите хот-дог: на багет положите сосиску, соус и зелень.