Remove the minced meat from the refrigerator. Knead the dough for dumplings. Whisk eggs, salt and water in a bowl and gradually add flour to the dough. Don't forget to stir constantly.
Достаньте фарш из холодильника. Замесите тугое тесто для пельменей. Взбейте яйца, соль и воду в миске и постепенно вводите в тесто муку. Не забывайте постоянно помешивать.
Season the minced meat with salt and pepper to taste, add finely chopped onions, mix everything thoroughly. Roll out the dough with a rolling pin, not too thin. Cut out circles from the dough. It is convenient to use a regular glass for this.
Фарш посолите и поперчите по вкусу, добавьте мелко порезанный репчатый лук, все тщательно перемешивйте.Тесто раскатайте скалкой не слишком тонко. Вырежте из теста кружочки. Удобно использовать для этого обычный стакан.
Place the filling into the dough circles. 1-2 tbsp is enough.
Выложите начинку в кружочки теста. Достаточно 1-2 ст.л.
The edges need to be pinched around the filling.
Края нужно защипнуть вокруг начинки.
Boil water in a saucepan and add salt. Cook the dumplings for 5-7 minutes until done, until they float.
Вскипятите воду в кастрюле и посолите. Варите пельмени 5-7 минут до готовности, пока не всплывут.
Dumplings should be eaten hot, immediately after cooking.
Пельмени нужно есть горячими, сразу после приготовления.
Decorate the dumplings with herbs and serve with your favorite sauce; sour cream, of course, is best.
Украсьте пельмени зеленью и подавайте с любимым соусом, лучше всего, конечно, подходит сметана.