Wash the tomatoes and cut into rings.
Помойте томаты и нарежьте кольцами.
Place the chopped tomatoes on a baking sheet in a single layer, add salt and drizzle with olive oil. Bake at 220°C for 15-20 minutes.
Нарезанные томаты выложите на противень в один слой, посолите и сбрызните оливковым маслом. Запекайте при 220 °C на 15-20 минут.
Mix cream cheese with mozzarella. Add garlic powder, basil, salt and stir.
Смешайте сливочный сыр с моцареллой. Добавьте чесночный порошок, базилик, соль и перемешайте.
Distribute the mixture evenly in a heat-resistant form. Bake at 190°C for 15 minutes.
Равномерно распределите массу в термостойкой форме. Запекайте 190 °C в течение 15 минут.
Then remove the pan and add the tomatoes and crumbled burrata cheese. Bake for another 10 minutes.
Затем выньте противень, добавьте помидоры и раскрошенный сыр буррата. Запекайте еще 10 минут.