Chop the vegetables.
Измельчите овощи.
Add yogurt, salt, sugar, baking powder to the sifted flour, pour in the butter and knead the bun dough. Divide the finished dough into 4 parts and round each one.
В просеянную муку добавьте йогурт, соль, сахар, разрыхлитель, влейте масло и замесите тесто для булочек. Готовое тесто разделите на 4 части и округлите каждую.
Brush the buns with milk and bake at 210°C for 20-25 minutes.
Смажьте заготовки булочек молоком и отправьте выпекаться при 210 °С в течение 20-25 минут.
In a hot frying pan, fry the vegetables until soft. Add the minced meat and cook, stirring, for 10-15 minutes. Pour in tomato sauce, season with spices and herbs and simmer until done.
На раскаленной сковороде обжарьте овощи до мягкости. Добавьте фарш и готовьте, помешивая, 10-15 минут. Влейте томатный соус, приправьте специями и зеленью и тушите до готовности.
Cut the finished buns in half. Place the minced meat on one half and cover with the other.
Готовые булочки разрежьте пополам. На одну половину выложите фарш и закройте другой.