Cut the fish in half. Chop fresh dill.
Рыбу разрежьте пополам. Измельчите свежий укроп.
Mix salt, sugar and pepper in a bowl. Generously coat the salmon with the resulting mixture.
В миске смешайте соль, сахар и перец. Обильно смажьте семгу получившейся смесью.
Sprinkle the fish with a mixture of dry and fresh dill on top. Cover one piece with another, wrap in cling film. Press down the fish with a heavy weight and leave at room temperature for half a day. Then put it in the refrigerator.
Сверху посыпьте рыбу смесью из сухого и свежего укропа. Накройте один кусочек другим, заверните в пищевую пленку. Придавите рыбу тяжелым грузом и оставьте при комнатной температуре на полдня. Затем поставьте в холодильник.
You can try the fish already on the second day, but on the fourth day it will be even tastier. Before serving, the salmon will need to be cleaned of herbs and spices.
Рыбу можно попробовать уже на второй день, но на четвертый день она будет еще вкуснее. Перед подачей семгу необходимо будет очистить от трав и специй.