Preheat the oven to 180°C. Thaw puff pastry according to package instructions. Remove the bacon from the package. Prepare some flour for rolling out the dough.
Разогрейте духовку до 180 °С. Слоеное тесто разморозьте, согласно инструкции на упаковке. Бекон достаньте из упаковки. Приготовьте немного муки для раскатки теста.
Cut the cheese and bacon into small cubes.
Сыр и бекон нарежьте соразмерными небольшими кубиками.
Sprinkle the table with flour and roll out the dough a little with a rolling pin.
Стол присыпьте мукой и немного раскатайте тесто с помощью скалки.
Cut the rolled out rectangle of dough into 6 squares.
Раскатанный прямоугольник теста нарежьте на 6 квадратов.
Place pieces of bacon and cheese in each square. Pinch the edges of the puff pastry securely to prevent the filling from leaking out during baking.
В каждый квадратик выложите кусочки бекона и сыра. Надежно защипните края слойки, чтобы начинка не вытекла при выпекании.
Break the egg into a bowl and beat it with a fork. Cover a baking sheet with parchment. Place the puff pastries on parchment, brush them with egg and sprinkle with sesame seeds.
В миску разбейте яйцо и взболтайте его вилкой. Противень застелите пергаментом. Выложите на пергамент слойки, смажьте их яйцом, посыпьте кунжутом.
Send the puff pastries to bake in the oven for 15-20 minutes at 180°C until golden brown.
Отправьте слойки выпекаться в духовку на 15-20 минут при 180 °С до золотистой корочки.
The puff pastries are ready, serve them hot, garnished with thin onion half rings and green feathers.
Слойки готовы, подайте их горячими, украсив тонкими полукольцами репчатого лука и перышками зеленого.
Serve the puff pastries with sour cream sauce made from sour cream, pressed garlic, salt and pepper.
Подайте к слойкам сметанный соус, приготовленный из сметаны, чеснока, пропущенного через пресс, соли и перца.