Wash the bell pepper. Prepare the remaining ingredients. Let the dough sit at room temperature until it warms up and rises a little. Preheat the oven to 200°C.
Помойте болгарский перец. Подготовьте остальные ингредиенты. Дайте тесту полежать при комнатной температуре, чтобы оно нагрелось и немного поднялось.Поставьте духовку разогреваться до 200°С.
Prepare the sauce for the base. Chop the basil. Mix basil with tomato paste. Add salt, black pepper and a little sugar. Stir the sauce and set aside.
Приготовьте соус для основы. Порубите базилик. Смешайте базилик с томатной пастой. Добавьте соль, черный перец и немного сахара. Перемешайте соус и отставьте в сторону.
Prepare the filling. Grate the cheeses on a coarse grater. Cut ham, brisket and sausage into thin slices. Cut the bell pepper into thin rings.
Приготовьте начинку. Натрите сыры на крупной тёрке. Нарежьте ветчину, грудинку и колбасу тонкими ломтиками. Болгарский перец нарежьте тонкими кольцами.
Prepare the dough. Knead the dough with your hands. Using circular motions, start turning it in a circle and stretching it. You should get a round cake of dough. Form small sides.
Подготовьте тесто. Руками разомните тесто. Круговыми движениями начните поворачивать его по кругу и растягивать.У вас должна получиться круглая лепешка из теста. Сформируйте небольшие бортики.
Place the pizza base on a parchment-lined baking sheet. Brush the base with tomato sauce. Spread grated cheese on top. Place the assorted meats in an even layer. Place bell pepper rings on top.
Выложите основу для пиццы на противень, застеленный пергаментом. Смажьте основу томатным соусом. Сверху распределите тертый сыр. Выложите мясное ассорти равномерным слоем. Сверху положите кольца болгарского перца.
Place the pizza in the oven for about 30 minutes at 200°C. When the pizza is browned, take it out. Grease the sides of the finished pizza with vegetable oil. Before serving, garnish the pizza with fresh basil leaves.
Отправьте пиццу выпекаться в духовку примерно на 30 минут при температуре 200°С. Когда пицца подрумянится, достаньте ее. Смажьте бортики готовой пиццы растительным маслом. Перед подачей украсьте пиццу листиками свежего базилика.
Wrap a little cheese inside the sides - this will make the pizza even tastier, and the sides won’t go uneaten. You can also wrap slices of ham or small sausages inside the sides. Tomato or cheese sauce is also perfect for pizza.
Внутрь бортиков заверните немного сыра – так пицца станет еще вкуснее, а бортики не останутся несъеденными. Также внутрь бортиков вы можете завернуть ломтики ветчины или маленькие сосиски. А еще к пицце прекрасно подойдет томатный или сырный соус.