Grate hard cheese. Rinse and dry the chicken fillet.
Натрите твердый сыр. Промойте и обсушите куриное филе.
Cut the chicken fillet into small pieces. Cut the mozzarella into cubes.
Куриное филе нарежьте небольшими кусками. Моцареллу нарежьте кубиками.
Mix breadcrumbs with dried herbs and grated hard cheese.
Панировочные сухари смешайте с сушеной зеленью и тертым твердым сыром.
Beat the egg a little.
Яйцо немного взбейте.
Make a cut in each piece of chicken and place a cube of mozzarella inside. Dredge the chicken first in flour, then dip in the egg and coat in breadcrumbs.
В каждом кусочке курицы сделайте надрез и поместите внутрь кубик моцареллы. Курицу сначала обваляйте в муке, затем окуните в яйцо и обваляйте в панировочных сухарях.
Fry the nuggets in oil on all sides until golden brown. Remove excess oil with a paper towel.
Обжарьте наггетсы в масле со всех сторон до золотисто-коричневого цвета. Излишки масла уберите бумажным полотенцем.