Separate the whites from the yolks.
Отделите белки от желтков.
Melt chocolate and butter in a water bath. Add cocoa, chili and salt and stir.
На водяной бане растопите шоколад с маслом. Добавьте какао, чили и соль и перемешайте.
Beat the yolks with half a glass of sugar until white foam. Add the chocolate-flour mixture into the yolk mixture in a thin stream and stir.
Взбейте желтки с половиной стакана сахара до белой пены. В желтковую смесь тонкой струйкой введите шоколадно-мучную смесь и перемешайте.
Beat the egg whites until stiff peaks form, gradually adding the remaining sugar. Gently fold the whites into the chocolate mixture and stir.
Взбейте белки до устойчивых пиков, постепенно добавляя оставшийся сахар. Аккуратно введите белки в шоколадную массу и перемешайте.
Pour the dough into a springform pan and bake at 170°C for 40 minutes.
Вылейте тесто в разъемную форму и выпекайте при 170 °С в течение 40 минут.
In a water bath, melt the chocolate for the cream along with the cream. Spread the cream evenly over the cooled pie.
На водяной бане растопите шоколад для крема вместе со сливками. Равномерно распределите крем поверх остывшего пирога.