Separate the whites from the yolks. Dissolve leaf gelatin according to instructions.
Отделите белки от желтков. Растворите листовой желатин согласно инструкции.
Beat sugar with egg whites until white foam, gradually adding water and lemon juice and a pinch of salt. Separately, beat the whites with powdered sugar until stiff peaks form.
Сахар взбейте с яичными белками до белой пены, постепенно добавляя воду и лимонный сок и щепотку соли. Отдельно взбейте белки с сахарной пудрой до устойчивых пиков.
Add sifted flour and baking powder to the beaten yolks and mix. Carefully add the whites, lemon zest and mix.
Ко взбитым желткам добавьте просеянную муку, разрыхлитель теста и перемешайте. Аккуратно введите белки, цедру лимона и перемешайте.
Grease the mold with oil, sprinkle with flour and pour in the resulting dough. Bake at 180°C for 25-30 minutes.
Смажьте форму маслом, присыпьте мукой и влейте полученное тесто. Выпекайте при 180 °С в течение 25-30 минут.
Mix dissolved gelatin with curd.
Смешайте растворенный желатин с курдом.
Grease the same mold with oil, pour in up to a quarter of the curd, place the finished cookies on top and leave to cool for an hour.
Смажьте ту же форму маслом, влейте до четверти курд, сверху поместите готовое печенье и оставьте охлаждаться на час.