Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a separate bowl, mix dry ingredients and add pieces of cold butter. Pour in ice water and knead into a smooth dough. Chill in the refrigerator for 30 minutes.
В отдельной миске смешайте сухие ингредиенты и введите кусочки холодного сливочного масла. Влейте ледяную воду и замесите однородное тесто. Охлаждайте в холодильнике в течение 30 минут.
Roll out the finished dough into a thin layer and cut out circles using a mold. Distribute the preparations into the baking pan. Bake under pressure at 180°C for 15-20 minutes.
Готовое тесто раскатайте в тонкий пласт и вырежьте с помощью формы круги. Распределите заготовки по форме для выпекания. Выпекайте под прессом при 180 °С в течение 15-20 минут.
Boil 400 ml of berry nectar in a saucepan to 100-150 ml. Dissolve gelatin in 60 ml of nectar. Place the swollen gelatin in a saucepan with nectar and mix thoroughly.
400 мл ягодного нектара в сотейнике уварите до 100-150 мл. В 60 мл нектара растворите желатин. Набухший желатин выложите в сотейник с нектаром и тщательно перемешайте.
Mix cottage cheese with powdered sugar. Whip the cream to stiff peaks and carefully fold into the cottage cheese. Pour in the nectar and gelatin and stir. Distribute the resulting mass among the prepared tartlets and cool until completely set.
Творог смешайте с сахарной пудрой. Сливки взбейте до устойчивых пиков и аккуратно введите к творогу. Влейте нектар с желатином и перемешайте. Полученную массу распределить по готовым тарталеткам и охладите до полного застывания.