Preheat the oven to 180°C. Peel the tomatoes.
Разогрейте духовку до 180°C. Помидоры очистите от кожицы.
Rinse the chicken fillet and place in boiling water, then cook for 15-20 minutes until tender.
Промойте куриное филе и положите в кипящую воду, а затем варите 15-20 минут, до готовности.
Cut broccoli, peppers and peeled tomatoes into small cubes. Cut the onion into strips, chop the garlic finely.
Брокколи, перец и очищенные помидоры нарежьте мелким кубиком. Лук нарежьте соломкой, чеснок мелко порубите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables, forgetting to add salt and pepper.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте овощи, на забыв их посолить и поперчить.
Cut the boiled chicken fillet into cubes.
Отварное куриное филе нарежьте кубиком.
Beat the eggs, add salt and pepper.
Взбейте яйца, посолите и поперчите.
Place fried vegetables in a thermal container, then fillet, and then pour in eggs. Then add grated cheese, basil, oregano. Place the container in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
В термоемкость выложите обжаренные овощи, затем филе, а после залейте яйцами. Затем добавьтетертый сыр, базилик, орегано. Емкость поместите в заранее разогретую до 180°C духовку на 20-25 минут.