Chop the mushrooms and onions. Grate the cheese.
Нарежьте грибы и лук. Натрите сыр.
Break the eggs in a bowl, add salt and sugar and mix. Sift the flour, pour in the milk and continue stirring. Add olive oil and mix well again.
Разбейте яйца в миске, добавьте соль с сахаром и перемешайте. Просейте муку, влейте молоко и продолжайте мешать. Влейте оливковое масло и еще раз хорошо перемешайте.
Fry the onions and mushrooms in hot oil until tender. Add salt, spices to taste and stir.
На раскаленном масле обжарьте лук с грибами до готовности. Добавьте соль, специи по вкусу и перемешайте.
Grease a pancake pan with a thin layer of olive oil. Evenly distribute a small portion of the dough and bake the pancakes on both sides until golden brown.
Смажьте сковороду для блинов тонким слоем оливкового масла. Равномерно распределите небольшую порцию теста и выпекайте блины с двух сторон до румяной корочки.
Place the mushroom mixture in the center of the pancake, spread the grated cheese on top and roll the pancakes.
В центр блина выложите грибную массу, сверху распределите тертый сыр и сверните блинчики.
Fry the stuffed pancakes on both sides in butter until golden brown.
Фаршированные блинчики обжарьте с двух сторон на сливочном масле до румяной корочки.