Slice the tomatoes and cucumbers. Chop the garlic and herbs. Finely chop the chicken fillet.
Нарежьте помидоры и огурцы. Измельчите чеснок и зелень. Мелко нарежьте куриное филе.
Place chicken fillet in a bowl. Add spices and salt to taste. Mix thoroughly and fry in hot oil until cooked.
Куриное филе выложите в миску. Добавьте специи и соль по вкусу. Тщательно перемешайте и обжаривайте на раскаленном масле до готовности.
In a separate bowl, mix all ingredients for the sauce.
В отдельной миске смешайте все ингредиенты для соуса.
Brush the pita bread with sauce. Add chicken, Korean carrots, cucumbers, tomatoes and coleslaw. Form the shawarma so that the filling remains inside.
Смажьте лаваш соусом. Выложите курицу, корейскую морковь, огурцы, помидоры и капустный салат. Сформируйте шаурму таким образом, чтобы начинка оставалась внутри.
Fry the finished shawarma in a dry frying pan until golden brown.
Готовую шаурму обжарьте на сухой сковороде до румяной корочки.